Mors Varme Hænder

Mors varme hænder Logo

Mors Varme Hænder

Café Mors Varme Hænder er en erhvervsdrivende forening, drevet af frivillige kvinder primært fra Tingbjerg. Caféen har sine smukke lokaler i stueetagen af Tingbjerg Bibliotek og Kulturhus. Navnet på caféen er valgt med inspiration fra kvindernes rolle som varme og beskyttende.

Vores mål med caféen er at skabe et sted for kvinder, hvor de kan træde ud og blive en del af et større fællesskab samt møde nye mennesker. Udover dette fungerer caféen som et springbræt til arbejdsmarkedet, hvor mange starter med praktik i caféen. Vi er stolte af at være et mangfoldigt mødested i Tingbjerg, der fremmer inklusion og aktivt samvær. Vores madkoncept er vegetarisk, og vi vægter de frivillige kvinders forskellige madkulturer, som integreres i retterne.

Vi serverer frokost, kaffe og te til besøgende i kulturhuset og leverer forplejning til arrangementer, der finder sted i Tingbjerg Bibliotek og Kulturhus. Derudover tilbyder vi også catering-services.

Sa-naz photo
Sa-naz photo
Sa-naz photo

Hos Tiffin er det den enkelte medarbejder, der bestiller mad efter eget ønske. Det betyder, at arbejdspladsen helt slipper for at bruge tid på at koordinere antal, samt tænke på diæter og præferencer.

© 2024 - Tiffin Aps - Slagtehusgade 11, 1715 København