Rødder logo

Rødder

Hos Rødder skaber vi spiseoplevelser til folket på de bedste lokale, økologiske råvarer i sæson. Det har vi gjort siden 2010. I Rødder samarbejder vi tæt med små, lokale, regenerative og økologiske gårde og producenter med hjerte på rette sted. Et måltid skal være hyggeligt, have masser af velsmag og næring og være produceret med omtanke for både dyr, mennesker og planet. Det leverer vi i Rødder både på frokostbordet i vores kantine Rødders Køkken, til fester, langborde i marken, konferencer, virksomhedsforplejning, og hvor vi ellers kan få lov til at servere de fantastiske råvarer, der produceres lokalt.

Vi arbejder hver dag benhårdt på at hæve barren for den danske madkultur i den grønne omstilling. Og vi bestræber os på konstant at skabe forretning og arbejde ud fra sociale, økonomiske og klimamæssige bæredygtighedsprincipper.

Rødder photo
Rødder photo

Hos Tiffin er det den enkelte medarbejder, der bestiller mad efter eget ønske. Det betyder, at arbejdspladsen helt slipper for at bruge tid på at koordinere antal, samt tænke på diæter og præferencer.

© 2024 - Tiffin Aps - Slagtehusgade 11, 1715 København