Sura by Sana


Sura by Sana bringer autentisk indisk køkken til København, ledet af kokken Sana, hvis kulinariske rejse strækker sig fra Indien til Dubai og videre til København. Køkkenet er en smeltedigel af forskellige påvirkninger.

Sana tilfører hver ret sin internationale erfaring. Efter at have flyttet til København har hun markeret sig gennem pop-up arrangementer og madlavningskurser, der viser indiske smages levendighed. Hendes kulinariske kreationer udspringer fra Kitchen Collective, hvor kulinarisk kunst og kulturel fusion mødes.

Når du bestiller gennem vores frokostordning i København, kan du nyde de autentiske indiske retter fra Sura by Sana direkte på din arbejdsplads. Sana's retter er nøje udvalgt og tilberedt med kærlighed for en ægte indisk madoplevelse.

For virksomheder, der ønsker at tilbyde en unik kulinarisk oplevelse, er vores frokostordning i København en ideel løsning. Med retter fra Sura by Sana kan medarbejderne nyde en kulturel smagsrejse, der udvider deres kulinariske horisont.

Hos TIFFIN arbejder vi konstant på at udvide vores udvalg og samarbejde med de bedste producenter for at sikre en god frokostoplevelse. Vi ser frem til at bringe smagen af Sura by Sana til dig og dine kolleger.

Indian food
Sa-naz photo